PSS BK u Negotinu i Boljevcu: Cilj da postanemo druga stranka u Srbiji (VIDEO)

0
2364

Pokret SNAGA SRBIJE-BK formirao je u petak privremeni organ u Boljevcu i Negotinu, gde je članove Pokreta dočekalo stotine građana.

Na sastancima je istaknuto da je jedan od glavnih ciljeva da Pokret u što skorije vreme postane druga po veličini partija u Srbiji.

Pozdravljajući mnogobrojne članove, među kojima je bilo mnogo mladih, Persa Minjović, predsednica Izvršnog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE- BK, istakla je da je ideja vodilja lidera stranke Bogoljuba Karića da Srbija radi, gradi i rađa.

“Bogoljub Karić ima viziju kako da zaposli Srbiju, kako da ljudi u našoj zemlji pristojno žive od svog rada, školuju decu, i kako da mladi i obrazovani ne odlaze iz Srbije, već ostanu ovde i svojim znanjem i radom doprinesu bržem ekonomskom i privrednom razvoju zemlje”, rakla je Minjović koja je s svojim stranačkim kolegama posetila i selo Grljan nadomak Zaječara.

Ona je zahvalila žiteljima ovog mirnog mesta na srdačnom dočeku i predstavila im stranački program i plan lidera Pokreta Snaga Srbije BK Bogoljuba Karića kako oživeti privredu i poljoprivredu.

Prethodno je u Zaječaru održan sastanak na kome su predstavljeni budući planovi stranke i analiziran dosadašnji rad Opštinskog odbora.

Sastancima su prisustvovali i koordinator i član Izvršnog odbora Dragan Veselinović, koordinator za reviziju i učlanjavanje Smiljana Stepić i Elvira Jovanović, koordinator za borsko-zaječarski okrug.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime