ПСС БК у Неготину и Бољевцу: Циљ да постанемо друга странка у Србији (ВИДЕО)

0
2404

Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК формирао је у петак привремени орган у Бољевцу и Неготину, где је чланове Покрета дочекало стотине грађана.

На састанцима је истакнуто да је један од главних циљева да Покрет у што скорије време постане друга по величини партија у Србији.

Поздрављајући многобројне чланове, међу којима је било много младих, Перса Мињовић, председница Извршног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БК, истакла је да је идеја водиља лидера странке Богољуба Карића да Србија ради, гради и рађа.

“Богољуб Карић има визију како да запосли Србију, како да људи у нашој земљи пристојно живе од свог рада, школују децу, и како да млади и образовани не одлазе из Србије, већ остану овде и својим знањем и радом допринесу бржем економском и привредном развоју земље”, ракла је Мињовић која је с својим страначким колегама посетила и село Грљан надомак Зајечара.

Она је захвалила житељима овог мирног места на срдачном дочеку и представила им страначки програм и план лидера Покрета Снага Србије БК Богољуба Карића како оживети привреду и пољопривреду.

Претходно је у Зајечару одржан састанак на коме су представљени будући планови странке и анализиран досадашњи рад Општинског одбора.

Састанцима су присуствовали и координатор и члан Извршног одбора Драган Веселиновић, координатор за ревизију и учлањавање Смиљана Степић и Елвира Јовановић, координатор за борско-зајечарски округ.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име