Карић у посети Зајечару и Бору: Урадићемо све да млади не одлазе из ових градова (ВИДЕО)

0
2732

Штандове Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК у Зајечару и Бору посетило је данас стотине грађана, а многи су одмах потписали и приступнице.

У разговору с могобројним грађанима, заменик председника ПСС- БК Драгомир Ј. Карић истакао је да ће Покрет урадити све како би се овај крај Србије економски развио.

„Кинеске компаније ће ускоро доћи у Бор. Урадићемо све да млади не одлазе из Бора и Зајечара. Да људи могу да живе од свога рада, и остану у Србији, и да свака кућа буде мала фабрика“, рекао је Карић.

Заменик председника ПСС-БК нагласио је да Покрет жели да помогне председнику Србије Александру Вучићу у реализацији пројеката.

„Наш циљ је да будемо први партнер Александра Вучића. Нећемо председничко или премијерско место, ни место градоначелника. Хоћемо да будемо у законодавној властим, да помогнемо Александру Вучићу да реализује пројекте и програме за које смо се заједно залагали“, објаснио је Карић.

Говорећи о значајном пројекту БК компаније, Тесла граду, Карић је истакао да ће се станови продавати по цени од 500 евра за метар квадратни, да ће се давати кредити на 10 до 20 година, и да ће се у Макишу у Београду градити два милиона квадрата стамбено-пословног постора.

„Пројекте попут Тесла града планирамо да реализујемо по целој Србији. Милион квадрата ће се градити у Бору, Зајечару, Мајданпеку, Ваљеву, Сомбору, Новом Саду, Крагујевцу и осталим градовима. На тим пројектима радиће на хиљаде људи из Србије“, изјавио је Карић.

Он је у разговору с грађанима имао прилику да саслуша проблеме обичног човека, али и да понуди конкретна решења. Са страначким колегама прошетао је зајечарским улицама, обишао пијацу на којој су га Зајечарци срдачно дочекали.

Иначе, Зајечарци су осим информација о раду и политичком програму на штанду ПСС-БК данас могли да добију бесплатне здравствене савете и измере крвни притисак.

Докторка Јордана Илић, председница Општинског одбора ПСС-БК Зајечар, рекла је да ће се акције попут ове наставити, и да ће она и њене страначке колеге наредних дана обилазити суграђане који живе у околним селима.

„Већ две недеље на штанду Покрета имамо прилику да разговарамо с нашим суграђанима и учлањујемо нове људе. У Зајечар се последњих година мало инвестирало, људи хоће да раде, а управо ћемо ми на челу с нашим лидером Богољубом Карићем то да им омогућимо“, рекла је Илић и додала да ће осим мерења крвног притиска, на штанду Покрета ускоро бити организоване још бројне друге акције.

Вера да Богољуб Карић има визију и енергију како да промени Србију, била је пресудна за Славицу Илић да се поред свих политичких партија у Србији учлани у Покрет. Њена суграђанка Гордана Јовановић каже да је без размишљања попунила приступницу ПСС-БК јер у Богољубу Карићу види озбиљног привредника, породичног човека и особу која је у стању да обезбеди посао младима како не би више одлазили из Србије.

Њихово мишљење деле и грађани Бора, који се сваког дана у све већем броју учлањују у ПСС-БК.

„За кратко време учланили смо више од 600 чланова. Наставићемо да радимо на омасовљавању странке“, рекао је Миломир Милановић, председник опстинског одбора ПСС БК Бор.

Према речима Елвире Јовановић, координаторке за борско-зајечарски округ, тај округ је један од најачих кад се говори о броју чланова.

„Борско-зајечарски округ је један од најачих округа сто се тиче чланства. Живео Покрет Снага Србије, живео Богољуб Карић!“

С окупљеним грађанима, на штандовима су разговарали и председник Надзорног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Милош Вучинић, председник Извршног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Перса Мињовић, координатор и члан Извршног одбора Драган Веселиновић и координатор за ревизију и учлањавање Смиљана Степић.

Пре почетка састанка у Бору, минутом ћутања одата је пошта Сретену Карићу, једном од оснивача и високих функционера ПСС-БК. Покрет Снага Србије-БК формирао је у петак привремени орган у Бољевцу, Неготину и селу Грљан где је чланове Покрета дочекало стотине грађана. На састанку је истакнуто да је један од главних циљева да Покрет у што скорије време постане друга по величини партија у Србији.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име