PSS-BK spreman da privredno i ekonomski preporodi Grocku (VIDEO)

0
2728

Izabran Opštinski odbor Pokreta SNAGA SRBIJE-BK u Grockoj

Pokret na lokanom nivou vodiće Dejan Starčević i 27 članova OO, a Dragomir J. Karić, narodni poslanik i zamenik predsednika Pokreta, na Izbornoj skupštini istakao da će dovesti velike kompanije koje će da ulože u voćarstvo i povrtarstvo

Pokret SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić izabrao je za predsednika Opštinskog odbora Grocka diplomiranog ekonomistu Dejana Stračevića.

U prisustvu više od 100 delagata i gostiju verifikovana su imena 27 članova OO Grocka, koji će ubuduće biti okosnica jačanja PSS – BK u toj beogradskoj opštini, dok će Nadžorni odbor činiti Nemanja Rajić, Igor Kojić i Luka Golubović.

Izbornoj skupštini prisustvovali su Dragomir J. Karić, narodni poslanik i zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić, i Persa Minjović, predsednica IO GO PSS – BK, a među zvanicama bili su Blaža Stojanović, predsednik Udruženja građana Naš čovek, Gordana Zarić, predsdnica OO Srpske narodne partije, Spasoje Živković, predsednik OO Samostalnog DSS, Đorđe Stanojević, predsednik OO SPS i predsavnici SNS.

Dragomir J. Karić je ukazao na nejasnu situaciju s koalicionim partnerima na lokalnom nivou, ali i na veliki potencijal Dunava od kojeg ogromnu dobit može imati ne samo Grocka već celokupna ekonomija Srbije.

– Pozivam predstavnike svih partija da sarađujemo i da radimo za dobrobit razvoja Grocke i Srbije. Želim da podvučem da smo mi 2008. godine kad se formirala Srpska napredna stranka, bez namere da nekoga uvredim, znali da će se to desiti pre nego 99 odsto sadašnjih članova SNS. I Bogoljub i ja. I učestvovali smo u tome maksimalno. Mi smo prvi strateški partneri SNS. Ovo govorim upravo zbog toga što se dešava da naši ljudi nailaze na nerazumevanje da budemo zajedno na listi. Ako predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da treba PSS – BK da bude na republičkoj listi, i Dragomir i Milanka, i neki drugi na gradskoj listi, onda mi je neverovatno da ne može to isto na opštinskim listama. To je neprirodno! Ali to su njihovi megalomanski apetiti i oni ne vide nikoga osim sebe. Ali morate svi da znate – da vi nemate Aleksandra Vučića a da mi nemamo Bogoljuba Karića, e onda bismo svi videli koliko vredimo. To bi bila naša cena.

Narodni poslanik se u svom govoru dotakao i opozicije:

– Predsednik Vučić, i Bogoljub Karić i svi mi smo za to da postoji jaka opozicija, najjača što može da bude. To je kontrola koja nas tera da radimo još više i da budemo još bolji. Eto, u nekim delovima Grocke nema kanalizacije. Samo pitajte ove opozicionare koji su 12 godina bili na vlasti i uništavali zemlju, a sad bi ponovo na vlast, zašto vam dok su vladali nisu uveli vodovod, kanalizaciju, asfaltirali ulice, izgradili sportsku halu. To su pitanja za njih i tad su oni poraženi.

Dragomir J. Karić je zatražio od novog rukvodstva OO Grocka da dostave šta su ekonomski prioriteti u toj beogradskoj opštini:

– Ja sam s ministrom sporta razgovarao oko izgradnje hale u Grockoj i još nekim opštinama u Srbiji. Jedna kanadska kompanija je zainteresovana da uz najbolje moguće uslove izgradi te hale. Mogu da vam dovedem ruske, beloruske, kazahstanske, ukrajinske kompanije koje su spremne da ulažu u razvoj voćarstva i povrtarstva i preradu voća i provrća u Srbiji. Spreman sam da dovedem biznismene čim se konsoliduje opštinska vlast u Grockoj.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime