ПСС-БК спреман да привредно и економски препороди Гроцку (ВИДЕО)

0
2738

Изабран Општински одбор Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у Гроцкој

Покрет на локаном нивоу водиће Дејан Старчевић и 27 чланова ОО, а Драгомир Ј. Карић, народни посланик и заменик председника Покрета, на Изборној скупштини истакао да ће довести велике компаније које ће да уложе у воћарство и повртарство

Покрет СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић изабрао је за председника Општинског одбора Гроцка дипломираног економисту Дејана Страчевића.

У присуству више од 100 делагата и гостију верификована су имена 27 чланова ОО Гроцка, који ће убудуће бити окосница јачања ПСС – БК у тој београдској општини, док ће Наџорни одбор чинити Немања Рајић, Игор Којић и Лука Голубовић.

Изборној скупштини присуствовали су Драгомир Ј. Карић, народни посланик и заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић, и Перса Мињовић, председница ИО ГО ПСС – БК, а међу званицама били су Блажа Стојановић, председник Удружења грађана Наш човек, Гордана Зарић, предсдница ОО Српске народне партије, Спасоје Живковић, председник ОО Самосталног ДСС, Ђорђе Станојевић, председник ОО СПС и предсавници СНС.

Драгомир Ј. Карић је указао на нејасну ситуацију с коалиционим партнерима на локалном нивоу, али и на велики потенцијал Дунава од којег огромну добит може имати не само Гроцка већ целокупна економија Србије.

– Позивам представнике свих партија да сарађујемо и да радимо за добробит развоја Гроцке и Србије. Желим да подвучем да смо ми 2008. године кад се формирала Српска напредна странка, без намере да некога увредим, знали да ће се то десити пре него 99 одсто садашњих чланова СНС. И Богољуб и ја. И учествовали смо у томе максимално. Ми смо први стратешки партнери СНС. Ово говорим управо због тога што се дешава да наши људи наилазе на неразумевање да будемо заједно на листи. Ако председник Србије Александар Вучић сматра да треба ПСС – БК да буде на републичкој листи, и Драгомир и Миланка, и неки други на градској листи, онда ми је невероватно да не може то исто на општинским листама. То је неприродно! Али то су њихови мегаломански апетити и они не виде никога осим себе. Али морате сви да знате – да ви немате Александра Вучића а да ми немамо Богољуба Карића, е онда бисмо сви видели колико вредимо. То би била наша цена.

Народни посланик се у свом говору дотакао и опозиције:

– Председник Вучић, и Богољуб Карић и сви ми смо за то да постоји јака опозиција, најјача што може да буде. То је контрола која нас тера да радимо још више и да будемо још бољи. Ето, у неким деловима Гроцке нема канализације. Само питајте ове опозиционаре који су 12 година били на власти и уништавали земљу, а сад би поново на власт, зашто вам док су владали нису увели водовод, канализацију, асфалтирали улице, изградили спортску халу. То су питања за њих и тад су они поражени.

Драгомир Ј. Карић је затражио од новог рукводства ОО Гроцка да доставе шта су економски приоритети у тој београдској општини:

– Ја сам с министром спорта разговарао око изградње хале у Гроцкој и још неким општинама у Србији. Једна канадска компанија је заинтересована да уз најбоље могуће услове изгради те хале. Могу да вам доведем руске, белоруске, казахстанске, украјинске компаније које су спремне да улажу у развој воћарства и повртарства и прераду воћа и проврћа у Србији. Спреман сам да доведем бизнисмене чим се консолидује општинска власт у Гроцкој.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име