ПСС-БК самостално на изборе у Пожеги: Помоћи ћемо сељаку да живи достојанствено

1
3197

Покрет СНАГА СРБИЈЕ – БК излази самостално на локалне изборе у Пожеги. За 52 места у Скупштини општине Пожега Општински одбор ПСС – БК предао је листу са 26 имена, чији је носилац Милан Пановић, власник компаније Пан-промет Пожега.

Подршку ОО ПСС – БК Пожега дао је народни посланик Драгомир Ј. Карић, заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК.

– На листи ПСС – БК у Пожеги су све одреда честити људи, домаћини, без иједне мрље у прошлости. Свако од њих је прави човек за ову општину и свако од њих својим искуством и знањем може много допринети да Пожега почне убрзано да се развија – рекао је Карић и подвукао:

– Пољопривреда је основа овог краја и ми ћемо максимално помоћи да се воће и поврће познато по изузетном квалитету нађе на иностраном тржишту, а посебно на огромном тржишту Евроазијске економске уније са чијим чланицама породица Карић деценијама гаји пријатељске односе. Пожега представља једно од најважнијих саобраћајних чворишта у овом делу Србије и то се мора максимално искористити за пласман робе широм света. Помоћи ћемо да српски сељак живи квалитетно од свог рада, да од продаје својих производа може да заради за неопходне машине и прикључне уређаје, да може да заштити своје усеве од временских непогода. Србија има снаге, а Покрет СНАГА СРБИЈЕ – БК је ту да допринесе њеном просперитету – поручио је Карић.

Слађана Милчановић, председник Општинског одбора ПСС – БК у Пожеги, каже да је превасходно потребно обновити дотрајалу путну инфраструктуру на целој општини како би се пољопривредницима омогућило да могу максимално да искористе потенцијал свог рада.

– Покрет СНАГА СРБИЈЕ – БК се залаже да се у Пожеги све ради по закону и да се искорени корупција. Један од приоритета је свакако да се помогне сељаку да живи достојанствено. Важно је изградити квалитетне путеве како би могли да стигну до својих имања, а не као до сада да се муче и кад најмања киша падне. Обезбедићемо услове за развој породичних фирми и малих и средњих пољопривредних газдинстава, која могу да буду замајац економског просперитета не само Пожеге, већ целог региона.

1 КОМЕНТАР

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име