PSS-BK samostalno na izbore u Požegi: Pomoći ćemo seljaku da živi dostojanstveno

1
3205

Pokret SNAGA SRBIJE – BK izlazi samostalno na lokalne izbore u Požegi. Za 52 mesta u Skupštini opštine Požega Opštinski odbor PSS – BK predao je listu sa 26 imena, čiji je nosilac Milan Panović, vlasnik kompanije Pan-promet Požega.

Podršku OO PSS – BK Požega dao je narodni poslanik Dragomir J. Karić, zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE – BK.

– Na listi PSS – BK u Požegi su sve odreda čestiti ljudi, domaćini, bez ijedne mrlje u prošlosti. Svako od njih je pravi čovek za ovu opštinu i svako od njih svojim iskustvom i znanjem može mnogo doprineti da Požega počne ubrzano da se razvija – rekao je Karić i podvukao:

– Poljoprivreda je osnova ovog kraja i mi ćemo maksimalno pomoći da se voće i povrće poznato po izuzetnom kvalitetu nađe na inostranom tržištu, a posebno na ogromnom tržištu Evroazijske ekonomske unije sa čijim članicama porodica Karić decenijama gaji prijateljske odnose. Požega predstavlja jedno od najvažnijih saobraćajnih čvorišta u ovom delu Srbije i to se mora maksimalno iskoristiti za plasman robe širom sveta. Pomoći ćemo da srpski seljak živi kvalitetno od svog rada, da od prodaje svojih proizvoda može da zaradi za neophodne mašine i priključne uređaje, da može da zaštiti svoje useve od vremenskih nepogoda. Srbija ima snage, a Pokret SNAGA SRBIJE – BK je tu da doprinese njenom prosperitetu – poručio je Karić.

Slađana Milčanović, predsednik Opštinskog odbora PSS – BK u Požegi, kaže da je prevashodno potrebno obnoviti dotrajalu putnu infrastrukturu na celoj opštini kako bi se poljoprivrednicima omogućilo da mogu maksimalno da iskoriste potencijal svog rada.

– Pokret SNAGA SRBIJE – BK se zalaže da se u Požegi sve radi po zakonu i da se iskoreni korupcija. Jedan od prioriteta je svakako da se pomogne seljaku da živi dostojanstveno. Važno je izgraditi kvalitetne puteve kako bi mogli da stignu do svojih imanja, a ne kao do sada da se muče i kad najmanja kiša padne. Obezbedićemo uslove za razvoj porodičnih firmi i malih i srednjih poljoprivrednih gazdinstava, koja mogu da budu zamajac ekonomskog prosperiteta ne samo Požege, već celog regiona.

1 KOMENTAR

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime