PSS-BK sa svojim projektima doprinosi ekonomskom oporavku zaključeno u Jagodini (VIDEO)

0
2219

Glavni cilj Pokreta SNAGA SRBIJE-BK je da svojim projektima učestvuje u ekonomskom oporavku Srbije izjavila je predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Persa Minjović na sednici Pomoravskog okružnog odbora Pokreta u Jagodini.

– Nama je cilj upravo da obavestimo ljude, zadatke koje smo postavili kao Izvršni odbor i Glavni odbor u smislu jačanja PSS-BK učešća u vlasti, a najbitnija stvar koju mi želimo da učestvujemo u ekonomskom oporavku u ekonomskoj revoluciji Srbije na čelu sa našim predsednikom Bogoljubom Karićem. Sada želimo da ojačamo, da omasovimo da ubacimo mnogo novih članova i ljudi koji mogu da iznesu zadatak koji je pred nama, a to je ekonomska revolucija Srbije.

U velikoj meri može da pomogne naša stranka na čelu sa Bogoljubom Karićem. On ima nekoliko strateških projekata. Pet godina zacrtani plan koji je stranka postavila na čelu sa našim predsednikom je da 100.000 zaposli samo na projektima koje on u ovoj Srbiji želi da donese odnosno investira u razvoj i ekonomski oporavak, zaključila je Minjović.

Goran Savović koordinator okruga ocenio je da se članstvo u Jagodini svih ovih godina uspešno borilo na očuvanju Pokreta i da će tako aktivno nastaviti u narednom periodu. Naš strateški partner je SNS i uvek ćemo podržavati politiku koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pokret Bogoljuba Karića prepoznatljiv pre svega po veoma uspešnim privrednim aktivnostima svog predsednika i takve projekte priznate u svetu želi da primeni i u Srbiji.


POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime