ПСС-БК са својим пројектима доприноси економском опоравку закључено у Јагодини (ВИДЕО)

0
2299

Главни циљ Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК је да својим пројектима учествује у економском опоравку Србије изјавила је председница Извршног одбора Главног одбора Перса Мињовић на седници Поморавског окружног одбора Покрета у Јагодини.

– Нама је циљ управо да обавестимо људе, задатке које смо поставили као Извршни одбор и Главни одбор у смислу јачања ПСС-БК учешћа у власти, а најбитнија ствар коју ми желимо да учествујемо у економском опоравку у економској револуцији Србије на челу са нашим председником Богољубом Карићем. Сада желимо да ојачамо, да омасовимо да убацимо много нових чланова и људи који могу да изнесу задатак који је пред нама, а то је економска револуција Србије.

У великој мери може да помогне наша странка на челу са Богољубом Карићем. Он има неколико стратешких пројеката. Пет година зацртани план који је странка поставила на челу са нашим председником је да 100.000 запосли само на пројектима које он у овој Србији жели да донесе односно инвестира у развој и економски опоравак, закључила је Мињовић.

Горан Савовић координатор округа оценио је да се чланство у Јагодини свих ових година успешно борило на очувању Покрета и да ће тако активно наставити у наредном периоду. Наш стратешки партнер је СНС и увек ћемо подржавати политику коју води председник Србије Александар Вучић.

Покрет Богољуба Карића препознатљив пре свега по веома успешним привредним активностима свог председника и такве пројекте признате у свету жели да примени и у Србији.


ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име