Богољуб Карић рекао шта мисли о Ани Брнабић!

0
2082

„Њој неће бити лако да наследи Вучића, јер су резултати које је он остварио непоновљиви“, каже Карић.

“Ана Брнабић ће бити добар премијер, а како и не би када јој је председник Александар Вучић оставио сређену Србију и пуну касу пара”, каже за лидер Покрета снага Србије Богољуб Карић и најављује да ће његови посланици у парламенту “са великим задовољством гласати за избор Брнабићеве за будућег премијера”.

– Одговорност је сигурно на Александру Вучићу, он зна како је то бити премијер, успео је да помири Србију са светом, да уреди земљу и да среди њене финансије, што никоме пре њега није пошло за руком. Он зато најбоље зна коме треба поверити премијерско место и због тога не сумњам у његову одлуку и знам да је његов предлог апсолутно најбољи – каже Карић.

Он каже да ће Ани с једне стране бити тешко јер било ко да је дошао на место премијера после Вучића остао би у његовој сенци.

– Резултати које је Вучић као премијер остварио су непоновљиви и с тог аспекта Ани неће бити свеједно. Као што нико није могао да буде довољно добар после Маргарет Тачер у Великој британији или Роналда Регана у САД, тако било ко да седне у фотељу после вучића неће моћи да ради као он – тврди он.

Карић ипак види једну олакшавајућу околност за Брнабићеву на премијерској функцији.

– Њој ће бити лако јер јој Вучић у наслеђе оставља сређену земљу и пуну касу пара. Вучић јој домаћински оставља земљу, а на њој је да буде права домаћица и да настави утабаном стазом и ја верујем да ће она то успети – каже лидер ПСС-а и најављује подршку Ани и у парламенту.

– ПСС ће апсолутно као лојалан партнер СНС-у подржати избор Ане Брнабић за премијера и у то нема никакве сумње. Верујемо у њу и у њен рад – завршава он.

Не смета ми што је Ана из ЛГБТ популације!

Карић је прокоментарисао као смешно писање медија да је лобирао против избора Брнабићеве за премијера.

– То је неко мене и ПСС хтео да представи као назадне људе. Ја никада нисам имао ништа против Ане. Спочитавали су ми да сам против ње, због њене сексуалне оријентације. То су глупости, па на мом профилу на Фејсбуку међу 50 милиона фанова који ме подржавају има огроман број припадника ЛГБТ популације. Ово је 21 век и ми гледамо ко је какав човек, ценимо људе пре свега, а не које су вере или оријентације – каже Карић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име