Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК представио програм у Жагубици

0
2278

У пуној сали  Пчеларског центра У Жагубици  у четвртак 15.јуна 2017. године представљен је програм Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК.

Говорећи  грађанима ове хомољске општине Перса Мињовић, председник Извршног одбора  Главног одбора  ПСС БК  је истакла да Богољуб Карић жели да покрене привреду Србије, посебно грађевинарство и пољопривреду  која има обезбеђено тржиште и сигуран пласман у Русији.  Вредан и марљив народ Хомоља добиће прилику да ради и да се млади задрже у Жагубици. Тај програм оствариће се у сарадњи са Српском напредном странком, стратешким партнером  ПСС – БК која има власт у Жагубици, рекла је Перса Мињовић.

Жагубица се убрзано модернизује и добија нови изглед. Ради се на најважнијем  инфрасруктурном објекту, изградњи  квалитетног пута, који ће Жагубицу повезати са централном Србијом и омогућити извоз пољопривредних производа, развој прерађивачке  индустрије  и  туризма.

Бурним аплаузом грађани су поздравили  планиране   пројекате и најавили подршку на изборима  оним напорима који реално унапређују привреду  Србије.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име