Pokret SNAGA SRBIJE-BK predstavio program u Žagubici

0
2240

U punoj sali  Pčelarskog centra U Žagubici  u četvrtak 15.juna 2017. godine predstavljen je program Pokreta SNAGA SRBIJE-BK.

Govoreći  građanima ove homoljske opštine Persa Minjović, predsednik Izvršnog odbora  Glavnog odbora  PSS BK  je istakla da Bogoljub Karić želi da pokrene privredu Srbije, posebno građevinarstvo i poljoprivredu  koja ima obezbeđeno tržište i siguran plasman u Rusiji.  Vredan i marljiv narod Homolja dobiće priliku da radi i da se mladi zadrže u Žagubici. Taj program ostvariće se u saradnji sa Srpskom naprednom strankom, strateškim partnerom  PSS – BK koja ima vlast u Žagubici, rekla je Persa Minjović.

Žagubica se ubrzano modernizuje i dobija novi izgled. Radi se na najvažnijem  infrasrukturnom objektu, izgradnji  kvalitetnog puta, koji će Žagubicu povezati sa centralnom Srbijom i omogućiti izvoz poljoprivrednih proizvoda, razvoj prerađivačke  industrije  i  turizma.

Burnim aplauzom građani su pozdravili  planirane   projekate i najavili podršku na izborima  onim naporima koji realno unapređuju privredu  Srbije.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime