Bogoljub Karić rekao šta misli o Ani Brnabić!

0
1989

„Njoj neće biti lako da nasledi Vučića, jer su rezultati koje je on ostvario neponovljivi“, kaže Karić.

“Ana Brnabić će biti dobar premijer, a kako i ne bi kada joj je predsednik Aleksandar Vučić ostavio sređenu Srbiju i punu kasu para”, kaže za lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić i najavljuje da će njegovi poslanici u parlamentu “sa velikim zadovoljstvom glasati za izbor Brnabićeve za budućeg premijera”.

– Odgovornost je sigurno na Aleksandru Vučiću, on zna kako je to biti premijer, uspeo je da pomiri Srbiju sa svetom, da uredi zemlju i da sredi njene finansije, što nikome pre njega nije pošlo za rukom. On zato najbolje zna kome treba poveriti premijersko mesto i zbog toga ne sumnjam u njegovu odluku i znam da je njegov predlog apsolutno najbolji – kaže Karić.

On kaže da će Ani s jedne strane biti teško jer bilo ko da je došao na mesto premijera posle Vučića ostao bi u njegovoj senci.

– Rezultati koje je Vučić kao premijer ostvario su neponovljivi i s tog aspekta Ani neće biti svejedno. Kao što niko nije mogao da bude dovoljno dobar posle Margaret Tačer u Velikoj britaniji ili Ronalda Regana u SAD, tako bilo ko da sedne u fotelju posle vučića neće moći da radi kao on – tvrdi on.

Karić ipak vidi jednu olakšavajuću okolnost za Brnabićevu na premijerskoj funkciji.

– Njoj će biti lako jer joj Vučić u nasleđe ostavlja sređenu zemlju i punu kasu para. Vučić joj domaćinski ostavlja zemlju, a na njoj je da bude prava domaćica i da nastavi utabanom stazom i ja verujem da će ona to uspeti – kaže lider PSS-a i najavljuje podršku Ani i u parlamentu.

– PSS će apsolutno kao lojalan partner SNS-u podržati izbor Ane Brnabić za premijera i u to nema nikakve sumnje. Verujemo u nju i u njen rad – završava on.

Ne smeta mi što je Ana iz LGBT populacije!

Karić je prokomentarisao kao smešno pisanje medija da je lobirao protiv izbora Brnabićeve za premijera.

– To je neko mene i PSS hteo da predstavi kao nazadne ljude. Ja nikada nisam imao ništa protiv Ane. Spočitavali su mi da sam protiv nje, zbog njene seksualne orijentacije. To su gluposti, pa na mom profilu na Fejsbuku među 50 miliona fanova koji me podržavaju ima ogroman broj pripadnika LGBT populacije. Ovo je 21 vek i mi gledamo ko je kakav čovek, cenimo ljude pre svega, a ne koje su vere ili orijentacije – kaže Karić.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime