ПСС – БК прославио крсну славу и 15 година постојања

0
3542

Покрет Снага Србије с лидером Богољубом Карићем из свих недаћа изашао је још снажнији

Покрет Снага Србије – Богољуб Карић прославио је крсну славу Зачеће Светог Јована Претече и Крститеља и 15. годишњицу од оснивања.

Свечаности је присуствовало највише руководство странке, предвођено народним послаником Драгомир Ј. Карићем, замеником председника ПСС – БК, и бројни чланови, а богослужење и сечење славског колача обавио је отац Миле Милијанчевић, свештеник Вазнесењске цркве у Београду.

– Зачеће је метафора, као што је метафора и како је господин Драгомир управо сада сачувао традицију. Пошто није било могућности да запали шибицом свећу, упалио је упаљачем папир и пренео пламен на свеће. Ето колико је мудрости у једној личности коју је изнедрила права патриотска породица Карић – истакао је отац Миле.

Он је у својој беседи рекао да су Карићи свој посао зачели у радионици у Пећи, а да је сва даља надоградња зачета на њиховој мудрости.

– Погледајте како је њихова мудрост и довитљивост учинила да створе моћну компанију којој многи могу да позавиде. Браћа Карић су се ослањали на Бога, а Бог им је помогао кад су други пропадали који нису веровали у Бога. Господ им је отворио видике и путеве и кад су покушали да их прогнају – у изгнанству опет је њихова мудрост и сналажљивост дошла до изражаја. Нека им Господ тај таленат, који им је дао, умножи, јер они тиме што стварају помажу свима. Помажу запосленим у компанији и њиховим породицама, помажу државу плаћајући порез, а никада ни своју цркву нису заборавили.

Перса Мињовић, председница Извршног одбора Главног одбора Покрета Снага Србије – Богољуб Карић, упутила је у свом говору велике поздраве председнику ПСС – БК Богољубу Карићу. Она је поздравила и чланове руководства ПСС – БК, председнике општинских одбора који су у централи Покрета присуствовали обележавању славе, као и оне који славу ПСС – БК обележавају данас у страначким просторијама са члановима Покрета у целој Србији.

– Ово је велики дан за све нас у Покрету Снага Србије – Богољуб Карић. Честитам свим члановима на великој истрајности и њиховој вери у постојаност Покрета имајући у виду све оно што нас је снашло током ових 15 година. Верујући у Бога, верујући у све нас, дочекали смо да се наш председник Богољуб Карић врати из изгнанства и да са нама крене у нове победе. Поздрављамо нашег лидера Богољуба Карића са жељом да нам дуго живи и да својим визијама води нас и све грађане Србије у бољи живот.

На свечаности се окупљенима обратила и Љубица Вукотић, генерални директор РТВ БК Телеком, пожелевши свима срећу и здравље уз захвалност оснивачу ПСС – БК Богољубу Карићу за све што чини за просперитет Србије и њему афирмацију.

rpt
rpt

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име