Predsrtavnici Narodne skupštine Srbije u poseti Svrljigu

0
2029
Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije Veroljub Arsić i narodni poslanik Dragomir Karić juče su posetili opštinu Svrljig i tom prilikom se sastali sa narodnim poslanikom Milijom Miletićem i njegovim saradnicima.

Delegacija iz Beograda dočekana je u zgradi opštine Svrljig gde su ih primili narodni poslanik Milija Miletić, predsednik Skupštine opštine Svrljig Nebojša Antonijević, zamenik predsednice opštine Svrljig Gradimir Milosavljević, pomoćnici Miroslav Marković i Igor Davidović i njihovi najbliži saradnici.

Obilazak radova na izgradnji puta prema Staroj planini iz pravca Svrljiga i završne radove na rekonstrukciji objekta Osnove škole u Svrljigu bili su ciljevi jučerašnje posete potpredsednika Narodne skupštine Republike Srbije Veroljuba Arsića i narodnog poslanika Dragomira Karića.

Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije Veroljub Arsić istakao je da je zadovoljan dosadašnjim radovima na poboljšanju infrastrukture u Svrljigu, rekavši da je to znak da ovoj opštini ide na bolje i da će u narednom periodu biti još značajnih ulaganja.

Narodni poslanik Milija Miletić insistirao je da gosti iz Beograda obiđu i radove na završetku sportske hale koja se nalazi na tromeđi između Osnovne škole, Srednje škole i Predškolske ustanove.

Ovo je projekat koji ćemo realizovati u narednom periodu uz pomoć države Srbije. Sportska hala je višenamenski projekat koji će puno značiti svim sportistima, sportskim organizacijama, ali i građanima Svrljiga uopšte, poručio je Miletić.

Narodni poslanik Miletić na kraju radnog sastanka Arsiću i Kariću uručio je prigodne poklone – dar Opštine Svrljig.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime