Предсртавници Народне скупштине Србије у посети Сврљигу

0
2010
Потпредседник Народне скупштине Републике Србије Верољуб Арсић и народни посланик Драгомир Карић јуче су посетили општину Сврљиг и том приликом се састали са народним послаником Милијом Милетићем и његовим сарадницима.

Делегација из Београда дочекана је у згради општине Сврљиг где су их примили народни посланик Милија Милетић, председник Скупштине општине Сврљиг Небојша Антонијевић, заменик председнице општине Сврљиг Градимир Милосављевић, помоћници Мирослав Марковић и Игор Давидовић и њихови најближи сарадници.

Обилазак радова на изградњи пута према Старој планини из правца Сврљига и завршне радове на реконструкцији објекта Основе школе у Сврљигу били су циљеви јучерашње посете потпредседника Народне скупштине Републике Србије Верољуба Арсића и народног посланика Драгомира Карића.

Потпредседник Народне скупштине Републике Србије Верољуб Арсић истакао је да је задовољан досадашњим радовима на побољшању инфраструктуре у Сврљигу, рекавши да је то знак да овој општини иде на боље и да ће у наредном периоду бити још значајних улагања.

Народни посланик Милија Милетић инсистирао је да гости из Београда обиђу и радове на завршетку спортске хале која се налази на тромеђи између Основне школе, Средње школе и Предшколске установе.

Ово је пројекат који ћемо реализовати у наредном периоду уз помоћ државе Србије. Спортска хала је вишенаменски пројекат који ће пуно значити свим спортистима, спортским организацијама, али и грађанима Сврљига уопште, поручио је Милетић.

Народни посланик Милетић на крају радног састанка Арсићу и Карићу уручио је пригодне поклоне – дар Општине Сврљиг.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име