Predsednik Parlamenta Kazahstana čestitao 70. rođendan Dragomiru J. Kariću

1
3099

Narodni poslanik Dragomir J. Karić, zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije – Bogoljub Karić, počasni konzul Belorusije i prvi počani konzul Kazastana u Kanadi 1992. godine, proslavio je sa saradnicima svoj 70. rođendan.

Zahvalivši se svima na željama za dug i srećan život, Karić je održao kratku besedu, nakon koje je od stranačkih kolega i zaposlenih u BK grupi dobio na poklon objedinjene priče Ive Andrića. Potom je Gabit Sizdikbekov, prvi ambasador Kazahstana u Srbiji u bogatoj istoriji diplomatskih odnosa između dve države, sa predstavnicima ambasade uručio darove svoje zemlje među kojima je i tradicionalna narodna nošnja. Ambasador je Dragomiru J. Kariću predao i ličnu čestitku predsednika donjeg doma (Mažilis) Parlamenta Kazahstana Nurlana Nigmatulina, koji je prošle sedmice boravio u Beogradu na 141. zasedanju Interparlamentarne unije.

Čestitkama slavljeniku pridružio se i ambasador Belorusije Valerij Briljov sa osobljem svoje ambasade uručivši Dragomiru J. Kariću povodom njegovog jubilarnog 70. rođendana gramatu i specijalnu čestitku naroda Belorusije.

1 KOMENTAR

  1. Lopovi srpskog naroda!!!
    Nije vam dosta? Gaće na guzici niste imali, a sad izigravati bogataše. Bogatstvo je od Boga, a vi ste vesnici, jer ste u bedu uvukli narod koji ste pokrali. Sram vas bilo po hiljadu puta!!!

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime