Председник Парламента Казахстана честитао 70. рођендан Драгомиру Ј. Карићу

1
3429

Народни посланик Драгомир Ј. Карић, заменик председника Покрета Снага Србије – Богољуб Карић, почасни конзул Белорусије и први почани конзул Казастана у Канади 1992. године, прославио је са сарадницима свој 70. рођендан.

Захваливши се свима на жељама за дуг и срећан живот, Карић је одржао кратку беседу, након које је од страначких колега и запослених у БК групи добио на поклон обједињене приче Иве Андрића. Потом је Габит Сиздикбеков, први амбасадор Казахстана у Србији у богатој историји дипломатских односа између две државе, са представницима амбасаде уручио дарове своје земље међу којима је и традиционална народна ношња. Амбасадор је Драгомиру Ј. Карићу предао и личну честитку председника доњег дома (Мажилис) Парламента Казахстана Нурлана Нигматулина, који је прошле седмице боравио у Београду на 141. заседању Интерпарламентарне уније.

Честиткама слављенику придружио се и амбасадор Белорусије Валериј Бриљов са особљем своје амбасаде уручивши Драгомиру Ј. Карићу поводом његовог јубиларног 70. рођендана грамату и специјалну честитку народа Белорусије.

1 КОМЕНТАР

  1. Лопови српског народа!!!
    Није вам доста? Гаће на гузици нисте имали, а сад изигравати богаташе. Богатство је од Бога, а ви сте весници, јер сте у беду увукли народ који сте покрали. Срам вас било по хиљаду пута!!!

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име