Dragomir J. Karić dao podršku OO PSS - BK za lokalne izbore
Pošteni i časni ljudi iz PSS-BK će preporoditi Požegu

0
2168

Pokret Snaga Srbije – BK u Požegi izlazi samostalno na lokalne izbore 21. juna, a članovima Opštinskog odbora podršku je dao narodni poslanik Dragomir J. Karić, zamenik predsednika PSS – BK, sa saradnicima.

– Ovom posetom želimo da svim članovima Opštinskog odbora Pokret Snaga Srbije – BK u Požegi, Slađani Milčanović, predsednici OO PSS – BK i Milanu Panoviću, nosiocu liste PSS – BK u Požegi odamo priznanje predsednika Pokreta Bogoljuba Karića i Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS – BK na čelu sa Persom Minjović – rekao je Karić.

On je dodao da je uveren da će PSS – BK u Požegi ostvariti odličan rezultat.

– Poznato je da je Bogoljub jedan od prvih privredika u jugoistočnoj Evropi. Uveo je prvu mobilnu telefoniju, prvi pejdžing, interenet, otvorio prvu i najbolju privatnu televiziju, prvi privatni univerzitet, prvu privatnu banku… Znači, u svemu je bio pionir. Odluku Opštinskog odbora PSS – BK Požega podržavamo i očekujemo odlične rezultate, jer verujemo da stanovnici opštine Požega prepoznaju u programu Pokreta Snaga Srbije – BK kao i u Bogoljubovoj pojavi taj neophodan korak da bi stvarno deca Srbije imala budućnost. Bogoljub je uvek govorio: „Ko zaposli danas jednog čoveka, taj je heroj“. To je naša parola, a pre svega da je porodica najsigurnije mesto! Ja duboko verujem u naš opštnski odbor u Požegi, verujem u sve ljude koji su na listi za odbornike. Mi vodimo korektnu borbu i bićemo korektan partner u lokalnoj vlasti nakon izbora. Srbija ima snage! – poručio je Dragomir J. Karić. prekidan burnim aplauzima, naglasivši da Srbija mora da radi, gradi i da rađa.

Persa Minjović, predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS – BK, pohvalila je agilnost članova u Požegi naglasivši da dobar rezultat sigurno neće izostati.

 

– Vi imate s ponosom o kome da govorite, vi imate da pričate o našem lideru Bogoljubu Kariću koji je nezamenjiv. Mogu da se pohvalim da je Bogoljub jedan od retkih lidera koji izuzetno ceni i uvažava žene i daje im punu podršku kada se uhvate u koštac sa problemima i rade.

Predsednica OO PSS – BK Požega Slađana Milčanović se zhvalila na velikoj pordšci rukovodstva Pokreta.

– Naša lista u Požegi je pod brojem 3 i na njoj su sve časni i pošteni ljudi. Za njih nema ništa ružno da kaže, prošlost im je zaista na zavidnom nivou, dobri su radnici, dobri domaćini.

Milan Panović je istakao da je za njega privilegija što predvodi listu PSS – BK u Požegi.

– Veoma mi je drago i ponosan sam što sam prvi na listi. Našom pobedom građani će dobiti mnogo, a da sad pričamo o tome trebalo bi puno vremena.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime