Драгомир Ј. Карић дао подршку ОО ПСС - БК за локалне изборе
Поштени и часни људи из ПСС-БК ће препородити Пожегу

0
2203

Покрет Снага Србије – БК у Пожеги излази самостално на локалне изборе 21. јуна, а члановима Општинског одбора подршку је дао народни посланик Драгомир Ј. Карић, заменик председника ПСС – БК, са сарадницима.

– Овом посетом желимо да свим члановима Општинског одбора Покрет Снага Србије – БК у Пожеги, Слађани Милчановић, председници ОО ПСС – БК и Милану Пановићу, носиоцу листе ПСС – БК у Пожеги одамо признање председника Покрета Богољуба Карића и Извршног одбора Главног одбора ПСС – БК на челу са Персом Мињовић – рекао је Карић.

Он је додао да је уверен да ће ПСС – БК у Пожеги остварити одличан резултат.

– Познато је да је Богољуб један од првих привредика у југоисточној Европи. Увео је прву мобилну телефонију, први пејџинг, интеренет, отворио прву и најбољу приватну телевизију, први приватни универзитет, прву приватну банку… Значи, у свему је био пионир. Одлуку Општинског одбора ПСС – БК Пожега подржавамо и очекујемо одличне резултате, јер верујемо да становници општине Пожега препознају у програму Покрета Снага Србије – БК као и у Богољубовој појави тај неопходан корак да би стварно деца Србије имала будућност. Богољуб је увек говорио: „Ко запосли данас једног човека, тај је херој“. То је наша парола, а пре свега да је породица најсигурније место! Ја дубоко верујем у наш општнски одбор у Пожеги, верујем у све људе који су на листи за одборнике. Ми водимо коректну борбу и бићемо коректан партнер у локалној власти након избора. Србија има снаге! – поручио је Драгомир Ј. Карић. прекидан бурним аплаузима, нагласивши да Србија мора да ради, гради и да рађа.

Перса Мињовић, председница Извршног одбора Главног одбора ПСС – БК, похвалила је агилност чланова у Пожеги нагласивши да добар резултат сигурно неће изостати.

 

– Ви имате с поносом о коме да говорите, ви имате да причате о нашем лидеру Богољубу Карићу који је незамењив. Могу да се похвалим да је Богољуб један од ретких лидера који изузетно цени и уважава жене и даје им пуну подршку када се ухвате у коштац са проблемима и раде.

Председница ОО ПСС – БК Пожега Слађана Милчановић се зхвалила на великој пордшци руководства Покрета.

– Наша листа у Пожеги је под бројем 3 и на њој су све часни и поштени људи. За њих нема ништа ружно да каже, прошлост им је заиста на завидном нивоу, добри су радници, добри домаћини.

Милан Пановић је истакао да је за њега привилегија што предводи листу ПСС – БК у Пожеги.

– Веома ми је драго и поносан сам што сам први на листи. Нашом победом грађани ће добити много, а да сад причамо о томе требало би пуно времена.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име