Poslanik Karić poručuje: Izborili smo se s NATO agresijom, izborićemo se i s korona virusom!

0
2575

Pre 21 godinu, 24. marta 1999, NATO je započeo agresiju na SR Jugoslaviju. U danima kada se s pijetetom sećamo žrtava tih zločinačkih napada, među kojima je čak 89 dece, suočavamo se s novim neprijateljem, ništa manje podmuklim i opasnim – sa korona virusom, kaže narodni poslanik Dragomir J. Karić.

– Nikada nećemo zaboraviti šta se sve dešavalo tokom tih 78 dana i noći dok su nas zasipali bombama. Tokom trajanja operacije „Milosrdni anđeo“ nemilosrdno su ubijani civili, rušene bolnice, mostovi… Ali smo ostali i opstali. Izborićemo se i sa ovom pošasti koja se nadvila nad nama. Važno je, baš kao pre 21 godinu, da se strogo poštuju pravila ponašanja i sve ono što nam je sobom donelo uvođenje vanrednog stanja – poručuje Dragomir J. Karić i dodaje:

– Samo ukoliko budemo odgovorni prema sebi i prema drugima možemo pomoći državnom vrhu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem na čelu i našem medicinskom osoblju da zaraznu bolest stave čim pre pod kontrolu i da je potom iskorene. Posebnu zahvalnost još jednom bih uputio velikoj Kini, kineskom narodu i predsedniku Si Đinpingu, na ogromnoj pomoći u ovim teškim danima. I ne samo to… Mi nikada nećemo zaboraviti da se Kina energično protivila NATO agresiji, kao i da je kineska ambasada pogođena 7. maja 1999. kada su stradali kineski državljani. Uvek smo bili zajedno i u dobru i u zlu. Još jednom poručujem: „Srbija ima snage! Živela Srbija!“.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime