Посланик Карић поручује: Изборили смо се с НАТО агресијом, изборићемо се и с корона вирусом!

0
2586

Пре 21 годину, 24. марта 1999, НАТО је започео агресију на СР Југославију. У данима када се с пијететом сећамо жртава тих злочиначких напада, међу којима је чак 89 деце, суочавамо се с новим непријатељем, ништа мање подмуклим и опасним – са корона вирусом, каже народни посланик Драгомир Ј. Карић.

– Никада нећемо заборавити шта се све дешавало током тих 78 дана и ноћи док су нас засипали бомбама. Током трајања операције „Милосрдни анђео“ немилосрдно су убијани цивили, рушене болнице, мостови… Али смо остали и опстали. Изборићемо се и са овом пошасти која се надвила над нама. Важно је, баш као пре 21 годину, да се строго поштују правила понашања и све оно што нам је собом донело увођење ванредног стања – поручује Драгомир Ј. Карић и додаје:

– Само уколико будемо одговорни према себи и према другима можемо помоћи државном врху са председником Александром Вучићем на челу и нашем медицинском особљу да заразну болест ставе чим пре под контролу и да је потом искорене. Посебну захвалност још једном бих упутио великој Кини, кинеском народу и председнику Си Ђинпингу, на огромној помоћи у овим тешким данима. И не само то… Ми никада нећемо заборавити да се Кина енергично противила НАТО агресији, као и да је кинеска амбасада погођена 7. маја 1999. када су страдали кинески држављани. Увек смо били заједно и у добру и у злу. Још једном поручујем: „Србија има снаге! Живела Србија!“.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име