PODRŠKA MLADIMA DA BUDU USPEŠNI PREDUZETNICI-PORUKA NIŠKOG ODBORA PALILULA

0
2072

Na Niškoj opštini Palilula, opštinska organizacija Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić je održala izbornu skupštinu i izabrala predsednika i opštinski odbor koji će rukovoditi organizacijom naredne četiri godine. Za predsednika je izabran Zoran Dimitrijević, diplomirani mašinski inžinjer, po zanimanju privatni preduzetnik.

Obraćajući se Skupštini, Dimitrijević je govorio o glavnim ciljevima koje namerava da realizuje u svom radu. „Nastojaćemo da ojačamo našu organizaciju sa novim članovima, posebno mladim i pomognemo da oni postanu uspešni privrednici, daćemo im logističku podršku za osnivanje malih i srednjih preduzeća, a nezaposlene ćemo povezivati sa institucijama koje vrše edukacije i osposobljavanje kroz volonterski rad, naglasio je Dimitrijević.“ Nećemo izostaviti ni angažovanje na rešavanju socijalnih i drugih životnih problema, kao i na potsticanju razvoja sporta i kulture.
Izabrani opštinski odbor broji deset članova, od kojih je većina mašinske i građevinske struke.

Skupštini su se obratili Mr Marko Biljić, član Izvršnog odbora Glavnog odbora, Saša Milivojević, predsednik Gradskog odbora Pokreta Niša, a na kraju i zamenik predsednika Pokreta Dragomir J. Karić.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime