ПОДРШКА МЛАДИМА ДА БУДУ УСПЕШНИ ПРЕДУЗЕТНИЦИ-ПОРУКА НИШКОГ ОДБОРА ПАЛИЛУЛА

0
2297

На Нишкој општини Палилула, општинска организација Покрета снага Србије Богољуб Карић је одржала изборну скупштину и изабрала председника и општински одбор који ће руководити организацијом наредне четири године. За председника је изабран Зоран Димитријевић, дипломирани машински инжињер, по занимању приватни предузетник.

Обраћајући се Скупштини, Димитријевић је говорио о главним циљевима које намерава да реализује у свом раду. „Настојаћемо да ојачамо нашу организацију са новим члановима, посебно младим и помогнемо да они постану успешни привредници, даћемо им логистичку подршку за оснивање малих и средњих предузећа, а незапослене ћемо повезивати са институцијама које врше едукације и оспособљавање кроз волонтерски рад, нагласио је Димитријевић.“ Нећемо изоставити ни ангажовање на решавању социјалних и других животних проблема, као и на потстицању развоја спорта и културе.
Изабрани општински одбор броји десет чланова, од којих је већина машинске и грађевинске струке.

Скупштини су се обратили Мр Марко Биљић, члан Извршног одбора Главног одбора, Саша Миливојевић, председник Градског одбора Покрета Ниша, а на крају и заменик председника Покрета Драгомир Ј. Карић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име