Почасно одликовање одлазећем амбасадору Мексика *ФОТО/ВИДЕО

0
1974

Народни посланик Драгомир Ј. Карић у име породице Карић уручио је почасно одликовање одлазећем амбасадору Сједињених Држава Мексика у Републици Србији Хосеу Еваристу Рамону Шалотлу Рамиресу. По традицији породица Карић уваженим дипломатама додељује породично одликовање а Рамирезу је оно додељено због огромне ангажованости у јачању пријатељства и сарадње између српског и народа Мексика.

Уручујући признање, посланик Карић захвалио је амбасадору Рамиресу на свему што је учинио за Србију са позиције на којој се налазио током свог мандата, посебно нагласивши његову улогу у принципијелном ставу Мексика да гласа против чланства тзв. Косова у УНЕСКУ. Замолио је одлазећег дипломату да никада не заборави на државу у којој је службовао као и да настави са својом дипломатском активношћу тако што ће сада бити добар амбасадор и промотер Србије у Мексику.
IMG_2402

Церемонија уручење ордена одржана је у амбасади Индонезије а свечани, опроштајни ручак у част амбасадора Мексика приредио Њ. Е. Харрy Р. Ј. Кандау, амбасадор Републике Индонезије.

Осим представника дипломатског кора свечаности је присуствовао и директор владине канцеларије за Косово и Метохију, Марко Ђурић.
IMG_2381

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име