СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ – ПОРУКА НОВОСАДСКОГ РУКОВОДСТВА

0
2042

Новоизабрано руководство у Новом Саду договорио је на синоћнем састанку да ће у што краћем року конституисати све органе организације Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у том граду и да ће омладинска организација бити носилац свих политичких активности у предстојећим општим изборима.

Састанку су присуствовали председница Извршног одбора Перса Мињовић и чланови Извршног одбора Марко Биљић и Злата Лончар Ћетковић, као и делегација из Панчева на челу са председником Омладинске организације Србије, Дејаном Ђорђевићем.

Председница Мињовић је упознала присутне са најважнијим задацима Покрета у изборима, о могућим коалицијама, о могућности коришћења телевизије Нова и значају економског програма Покрета.

Марко Биљић је говорио о потреби организовања изборне скупштине која ће мобилисати чланство и показати коалиционим партнерима јачину Покрета.
IMG_4957

О десет година протеклих од прогона председника Покрета, Богољуба Карића, његових привредних успеха ван земље, о борби и опстајању Покрета у овом периоду захваљујући пре свега оданим и бројним члановима и очекивању повратка председника, говорила је Злата Лончар Ћетковић.

Како су већина присутних били млади, они су први пут информисани о важности припадања Покрету који води човек са економским визијама и успешним резултатима.
IMG_4953

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име