SRBIJA POBEĐUJE – PORUKA NOVOSADSKOG RUKOVODSTVA

0
1977

Novoizabrano rukovodstvo u Novom Sadu dogovorio je na sinoćnem sastanku da će u što kraćem roku konstituisati sve organe organizacije Pokreta SNAGA SRBIJE-BK u tom gradu i da će omladinska organizacija biti nosilac svih političkih aktivnosti u predstojećim opštim izborima.

Sastanku su prisustvovali predsednica Izvršnog odbora Persa Minjović i članovi Izvršnog odbora Marko Biljić i Zlata Lončar Ćetković, kao i delegacija iz Pančeva na čelu sa predsednikom Omladinske organizacije Srbije, Dejanom Đorđevićem.

Predsednica Minjović je upoznala prisutne sa najvažnijim zadacima Pokreta u izborima, o mogućim koalicijama, o mogućnosti korišćenja televizije Nova i značaju ekonomskog programa Pokreta.

Marko Biljić je govorio o potrebi organizovanja izborne skupštine koja će mobilisati članstvo i pokazati koalicionim partnerima jačinu Pokreta.
IMG_4957

O deset godina proteklih od progona predsednika Pokreta, Bogoljuba Karića, njegovih privrednih uspeha van zemlje, o borbi i opstajanju Pokreta u ovom periodu zahvaljujući pre svega odanim i brojnim članovima i očekivanju povratka predsednika, govorila je Zlata Lončar Ćetković.

Kako su većina prisutnih bili mladi, oni su prvi put informisani o važnosti pripadanja Pokretu koji vodi čovek sa ekonomskim vizijama i uspešnim rezultatima.
IMG_4953

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime