Pobratimili se opštinski odbori PSS-BK Smederevska Palanka i Palilula (VIDEO)

0
2184

Opštinski odbori Pokreta SNAGA SRBIJE -Bogoljub Karić Smederevska Palanka i Palilula, potpisali su povelju o bratimljenju, a svečanost je upriličena u sedištu mesnog odbora PSS BK Višnjica.

Povelju o bratimljenju potpisali su Jovica Romčević, predsednik OO Pokret SNAGA SRBIJE- Bogoljub Karić Palilula i dr Srđan Savić, predsednik OO Pokret SNAGA SRBIJE- Bogoljub Karić Smederevska Palanka.

„Imamo cilj da radimo kao jedan tim i sarađujemo u svim oblastima i da jedni drugima prenosimo iskustva, i samo tako možemo da budemo jači“, izjavio je Romčević i najavio prvu akciju OO Pokret SNAGA SRBIJE- Bogoljub Karić Palilula koju će realizovati u Smederevskoj Palanci na predstojećim opštinskim izborima.

Dr Srđan Savić izrazio je zadovoljstvo povodom potpisivanja povelje o bratimljenju, kao i optimizam u budućoj saradnji dva opštinska odbora.

„Mi smo prvi koji su došli na ideju bratimljenja, u kom vidimo mogućnost saradnje i međusobne pomoći oko mnogobrojnih akcija. Smederevska Palanka je u teškoj situaciji, jedna je od najzaduženijih opština, te očekujem da s opštinom Palilula nađemo zajednički jezik i ostvarimo saradnju u svim sferama, pre, ali i posle izbora. Očekujemo da nas braća s Palilule podrže u aktivnostima oko izbora, a mi ćemo im uzvratiti“, objasnio je Savić.

Dragomir J. Karić, zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić, ocenio je da je bratimljenje dva opštinska odbora od velikog značaja za građane Srbije.
„Bitno je za druženje, razmenu informacija i iskustava svih onih koji su se uključili u preporod Srbije i programu ozdravljenja srpske privrede. Sve što radi predsednik Aleksandar Vučić ništa ne znači ako se i mi ne uključimo i krenemo u realizaciju. Današnje bratimljenje dva opštinska odbora je način kako trasirati put povezanosti i međusobne informisanosti na čitavoj teritoriji Srbije. Bogoljub je uvek bio progresivan, a svojim inicijativama i uz pomoć koalicionih partnera pretvoriće Srbiju u veliko i moćno gradilište. Biće ono što Bogoljub uvek kaže „da Srbija mora da radi, gradi i rađa“.

Karić je najavio i bratimljenje opštinskih odbora Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić Majdanpek i Odžaci.

„To će biti jedan veliki događaj, jer je Majdanpek jedan od najistočnijih gradova Srbije, a Odžaci su na severu Bačke. Biće nam drago da posetimo oba grada, a oni neka odluče gde će se potpisati povelja.“

„Bogoljub Karić je mnogo učinio na svojim mitinzima u podršci predsedniku Vučiću, koji nas je spojio s Istokom i Zapadom i jedini je čovek posle Miloša Obrenovića koji ume da vodi Srbiju. Kad se Bogoljub vratio svima nam je otvorio oči“, istakao je Miloš Ristović, predsednik Mesnog odbora Višnjica opštine Palilula i dugogodišnji član PokretA SNAGA SRBIJE- Bogoljub Karić

Svečanosti su prisustvovali Persa Minjović, predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE- Bogoljub Karić, Miloš Vučinić, predsednik Nadzornog odbora, Dragan Veselinović, potpredsednik Izvršnog odbora gradskog odbora Beograd, kao i mnogobrojni funkcioneri i članovi Pokreta.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime