Побратимили се општински одбори ПСС-БК Смедеревска Паланка и Палилула (ВИДЕО)

0
2233

Општински одбори Покрета СНАГА СРБИЈЕ -Богољуб Карић Смедеревска Паланка и Палилула, потписали су повељу о братимљењу, а свечаност је уприличена у седишту месног одбора ПСС БК Вишњица.

Повељу о братимљењу потписали су Јовица Ромчевић, председник ОО Покрет СНАГА СРБИЈЕ- Богољуб Карић Палилула и др Срђан Савић, председник ОО Покрет СНАГА СРБИЈЕ- Богољуб Карић Смедеревска Паланка.

„Имамо циљ да радимо као један тим и сарађујемо у свим областима и да једни другима преносимо искуства, и само тако можемо да будемо јачи“, изјавио је Ромчевић и најавио прву акцију ОО Покрет СНАГА СРБИЈЕ- Богољуб Карић Палилула коју ће реализовати у Смедеревској Паланци на предстојећим општинским изборима.

Др Срђан Савић изразио је задовољство поводом потписивања повеље о братимљењу, као и оптимизам у будућој сарадњи два општинска одбора.

„Ми смо први који су дошли на идеју братимљења, у ком видимо могућност сарадње и међусобне помоћи око многобројних акција. Смедеревска Паланка је у тешкој ситуацији, једна је од најзадуженијих општина, те очекујем да с општином Палилула нађемо заједнички језик и остваримо сарадњу у свим сферама, пре, али и после избора. Очекујемо да нас браћа с Палилуле подрже у активностима око избора, а ми ћемо им узвратити“, објаснио је Савић.

Драгомир Ј. Карић, заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић, оценио је да је братимљење два општинска одбора од великог значаја за грађане Србије.
„Битно је за дружење, размену информација и искустава свих оних који су се укључили у препород Србије и програму оздрављења српске привреде. Све што ради председник Александар Вучић ништа не значи ако се и ми не укључимо и кренемо у реализацију. Данашње братимљење два општинска одбора је начин како трасирати пут повезаности и међусобне информисаности на читавој територији Србије. Богољуб је увек био прогресиван, а својим иницијативама и уз помоћ коалиционих партнера претвориће Србију у велико и моћно градилиште. Биће оно што Богољуб увек каже „да Србија мора да ради, гради и рађа“.

Карић је најавио и братимљење општинских одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић Мајданпек и Оџаци.

„То ће бити један велики догађај, јер је Мајданпек један од најисточнијих градова Србије, а Оџаци су на северу Бачке. Биће нам драго да посетимо оба града, а они нека одлуче где ће се потписати повеља.“

„Богољуб Карић је много учинио на својим митинзима у подршци председнику Вучићу, који нас је спојио с Истоком и Западом и једини је човек после Милоша Обреновића који уме да води Србију. Кад се Богољуб вратио свима нам је отворио очи“, истакао је Милош Ристовић, председник Месног одбора Вишњица општине Палилула и дугогодишњи члан ПокретА СНАГА СРБИЈЕ- Богољуб Карић

Свечаности су присуствовали Перса Мињовић, председник Извршног одбора Главног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ- Богољуб Карић, Милош Вучинић, председник Надзорног одбора, Драган Веселиновић, потпредседник Извршног одбора градског одбора Београд, као и многобројни функционери и чланови Покрета.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име