Одржана седница Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић Београд (ВИДЕО)

0
2343

Неколико чланова Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић Београд на данашњој седници предложило је да се оформи тим, који ће обавити истраживање на нивоу Покрета о донацији органа онима којима је то неопходно.

„Предлог је наишао на опште одобравање и поздрављено је аплаузом, а ја ћу бити један од првих који ће то подржати, и верујем да ћемо имати велики број истомишљеника. Мислим да је ово најбоља вест за грађане Србије и њихову будућност“, изјавио је Драгомир Ј. Карић, народни посланик и заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић након седнице Градског одбора Београд.

Према његовим речима, на бурној седници било је дискусије и о политици Покрета, која је јединствена. Сви чланови Градског одбора сложили су се да су најважнији економија, привреда, раст, развој, породица, рађање деце, као и заустављање одласка младих у иностранство.

„На првом месту су економија, привреда и породица, потом иде сто празних места, па опет економија, привреда и породица. Покрет СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић биће ударна песница и ветар у леђа програму и стратегији развоја Србије председника Александра Вучића“, истакао је Карић.

Перса Мињовић, председница Извршног одбора Главног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић, објаснила је да је на данашњој седници допуњен Градски одбор Београда како би се заокружио рад свих општинских одбора и да би то тело, неопходно за рад и координацију рада свих општинских одбора града Београда, могло да функционише на прави и задовољавајући начин.

„Градски одбор Београда веома је битан орган, који мора да координира и усаглашава целокупну политику Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић, а тим пре што су пред нама избори за градоначелника Београда и морамо да се припремимо и активно узмемо учешће у том раду. Коалициони партнери смо Српске напредне странке и надамо се да ћемо дати свој максимум“, рекла је Перса Мињовић.

Седници су присуствовали Љубица Вукотић, менаџер Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић, Милош Вучинић, председник Надзорног одбора, Зоран Живановић и Смиљана Степић, помоћници председника Градског одбора ПСС-БК, Александар Којић, заменик председника Градског одбора, Мирјана Тадић, председница Омладине ПСС- БК Београд и други многобројни функционери и чланови Градског одбора.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име