Održana sednica Gradskog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić Beograd (VIDEO)

0
2141

Nekoliko članova Gradskog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić Beograd na današnjoj sednici predložilo je da se oformi tim, koji će obaviti istraživanje na nivou Pokreta o donaciji organa onima kojima je to neophodno.

„Predlog je naišao na opšte odobravanje i pozdravljeno je aplauzom, a ja ću biti jedan od prvih koji će to podržati, i verujem da ćemo imati veliki broj istomišljenika. Mislim da je ovo najbolja vest za građane Srbije i njihovu budućnost“, izjavio je Dragomir J. Karić, narodni poslanik i zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić nakon sednice Gradskog odbora Beograd.

Prema njegovim rečima, na burnoj sednici bilo je diskusije i o politici Pokreta, koja je jedinstvena. Svi članovi Gradskog odbora složili su se da su najvažniji ekonomija, privreda, rast, razvoj, porodica, rađanje dece, kao i zaustavljanje odlaska mladih u inostranstvo.

„Na prvom mestu su ekonomija, privreda i porodica, potom ide sto praznih mesta, pa opet ekonomija, privreda i porodica. Pokret SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić biće udarna pesnica i vetar u leđa programu i strategiji razvoja Srbije predsednika Aleksandra Vučića“, istakao je Karić.

Persa Minjović, predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić, objasnila je da je na današnjoj sednici dopunjen Gradski odbor Beograda kako bi se zaokružio rad svih opštinskih odbora i da bi to telo, neophodno za rad i koordinaciju rada svih opštinskih odbora grada Beograda, moglo da funkcioniše na pravi i zadovoljavajući način.

„Gradski odbor Beograda veoma je bitan organ, koji mora da koordinira i usaglašava celokupnu politiku Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić, a tim pre što su pred nama izbori za gradonačelnika Beograda i moramo da se pripremimo i aktivno uzmemo učešće u tom radu. Koalicioni partneri smo Srpske napredne stranke i nadamo se da ćemo dati svoj maksimum“, rekla je Persa Minjović.

Sednici su prisustvovali Ljubica Vukotić, menadžer Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić, Miloš Vučinić, predsednik Nadzornog odbora, Zoran Živanović i Smiljana Stepić, pomoćnici predsednika Gradskog odbora PSS-BK, Aleksandar Kojić, zamenik predsednika Gradskog odbora, Mirjana Tadić, predsednica Omladine PSS- BK Beograd i drugi mnogobrojni funkcioneri i članovi Gradskog odbora.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime