Persa Minjović: Svi smo mi Bogoljub Karić!

0
2535

Ovde smo jer na čelu sa Bogoljubom Karićem želimo da damo svoj doprinos boljoj i ekonomski jačoj Srbiji. Da Srbija radi, da se gradi i da se deca rađaju. Naš narod je vredan, radan i zaslužuje da živi život dostojan čoveka.

Cilj nam je Srbija u koju investitori neće dolaziti zbog jeftine radne snage, već zbog vrednih projakata koje ćemo im ponuditi. Jedan od najvažnijih zadataka Pokreta snaga Srbije je zapošljavanje mladih i zaustavljanje odliva najsposobnijih i najstručnijih u inostranstvo.

Naš cilj je jačanje ženskog preduzetništva, budući da su žene najjači pokretači ekonomskog razvoja porodice, ali i šire zajednice.

Pokretu SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić trebaju ljudi spremni da svojom mladošću i entuzijazmom ekonomski probude i pokrenu Srbiju.

Postati bolji od drugih, biti ispred vremena, biti često sam u snovima koji će menjati svet, biti vizionar je jedan od najtežih i najnezahvalnijih poslova koje čovek ne bira, već ih slučajnošću dobije na dar. Taj dar ima Bogoljub Karić, predsednik našeg Pokreta.

Kada bi svet vodili vizionari, preskočili bismo vekove ratova, gladi i ekonomske bede. Imati viziju znači imati cilj, svrhu i smisao. Vizionar Bogoljub Karić je čovek koji je svoj životni vek posvetio tražeći ono što preostali svet ne može svojom maštom ni da zamisli.

Zbog svega što poseduje Bogoljub Karić, ovde smo jer želimo da učestvujemo u ekonomskoj revoluciji Srbije čiji je on vođa.

Naš program je ekomnomija, ekonomija i ekonomija. Zato je pravi trenutak da postanete deo nas.

Svi smo mi POKRET, svi smo mi SNAGA, svi smo mi SRBIJA, svi smo mi BOGOLJUB KARIĆ!!!!

 

Persa Minjović,

Predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime