Унапеђење рада одбора ПСС-БК у Поморавском и Расинском округу у циљу реализације многобројних задатака (ВИДЕО)

0
2327

У сали Поморавског округа у Јагодини одржан је заједнички састанак председника Општинских одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ –Богољуб Карић Поморавског и Расинског округа.

Председница Извршног одбора Главног одбора ПСС-БК Перса Мињовић у првом делу обраћања представила је нову књигу Мирка Стаменковића, саветника нашег лидера Богољуба Карића у којој је представљена идеја, активности лидера у политици и бизнису који обједињено представљају и део програма нашег Покрета.

У дугом делу обраћања Мињовић је истакла да је главна тема овог састанка реализација наших задатака предвиђених за наредни период а то су управо изборне скупштине.

-Стекли су се услови на основу досадашњег рада током протеклих месеци да већ кренемо у званично статутарно организовање наших општинских одбора. До сада смо у великом броју општина имали привремене органе или поверенике. С обзиром на масовност нашег чланства, које је из дана у дан све веће, сада су се стекли услови да се договарамо управо око тих задатака како и када да почнемо да вршимо званично постављање наших органа у складу са статутом Покрета СНАГА СРБИЈЕ –БК, истакла је Мињовић.

Повереник Градског одбора Покрета у Јагодини Никоала Јовановић истиче да је за веома кратко време формиран активан тим који ће у што краћем периоду реализовати предвиђене задатке.

-Кренули смо у акцију учлањивања, ширимо причу коју води председник Богољуб Карић. На основу најављене сарадње, инвестиција од стране Богољуба Карића и Драгана Марковића Палме омогућен нам је лакши рад на терену, закључио је Јовановић.

Током састанка председници општинских одбора из Помораског и Расинког округа разматрали су представљене предлоге Извршног одбора Главног одбора Покрета у циљу реализације многобројних задатака унапеђења рада одбора Покрета.

Горан Савовић координатор Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић за Поморавски и Расински округ истао је да оваквих састанака треба да буде више и сходно томе треба истаћи да Покрет има све више присталица како у ова два округа у централном делу земље тако и у целој Србији.

Сара Савовић, истиче да омладински клубови у ова два округа добро функционишу и да су плану нове акције међу којима и оне са хуманитарним активностима.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име