Перса Мињовић: Сви смо ми Богољуб Карић!

0
2697

Овде смо јер на челу са Богољубом Карићем желимо да дамо свој допринос бољој и економски јачој Србији. Да Србија ради, да се гради и да се деца рађају. Наш народ је вредан, радан и заслужује да живи живот достојан човека.

Циљ нам је Србија у коју инвеститори неће долазити због јефтине радне снаге, већ због вредних пројаката које ћемо им понудити. Један од најважнијих задатака Покрета снага Србије је запошљавање младих и заустављање одлива најспособнијих и најстручнијих у иностранство.

Наш циљ је јачање женског предузетништва, будући да су жене најјачи покретачи економског развоја породице, али и шире заједнице.

Покрету СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић требају људи спремни да својом младошћу и ентузијазмом економски пробуде и покрену Србију.

Постати бољи од других, бити испред времена, бити често сам у сновима који ће мењати свет, бити визионар је један од најтежих и најнезахвалнијих послова које човек не бира, већ их случајношћу добије на дар. Тај дар има Богољуб Карић, председник нашег Покрета.

Када би свет водили визионари, прескочили бисмо векове ратова, глади и економске беде. Имати визију значи имати циљ, сврху и смисао. Визионар Богољуб Карић је човек који је свој животни век посветио тражећи оно што преостали свет не може својом маштом ни да замисли.

Због свега што поседује Богољуб Карић, овде смо јер желимо да учествујемо у економској револуцији Србије чији је он вођа.

Наш програм је екомномија, економија и економија. Зато је прави тренутак да постанете део нас.

Сви смо ми ПОКРЕТ, сви смо ми СНАГА, сви смо ми СРБИЈА, сви смо ми БОГОЉУБ КАРИЋ!!!!

 

Перса Мињовић,

Председник Извршног одбора Главног одбора

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име