Новоизабрани одбор ПСС-БК у Суботици спреман за реализацију задатака! (ВИДЕО)

0
2572

На редовној изборној скупштини Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у Суботици, пред препуном свечаном салом, једногласно је одлучено да Покрет у Суботици треба да воде људе који це следити визију и идеју нашег лидера, који це са својим коалиционим партнерима омогућити и створити услове да се у Суботици гради, ради и рађа. Том приликом је изабран нови Градски одбор, а на целу одбора је изабрана Сања Којић.

Изборној скупштини су присуствовали представници свих политицких партија у том граду, а присутнима се, у име свих, обратио Мирко Бајић.

Сања Којић, нова председница градског одбора ПСС-БК Суботица се захвалила присутнима и нагласила да ће ПСС-БК учинити све да би се зауставио одлив малдих људи у иностранство. “Циљ нам је Србија у коју инвеститори неће долазити због јефтине радне снаге, већ због вредних пројаката које ћемо им понудити. Један од најважнијих задатака Покрета снага Србије је запошљавање младих и заустављање одлива најспособнијих и најстручнијих у иностранство.”

Заменик председника Покрета Драгомир Ј Карић је још једном истакао да је главни циљ Покрета економски опоравак Србије: “За последњих 12 година, много смо као БК Група урадили И саградили у иностранству, посебно у земљама бивсег Совјетског Савеза. Циљ нам је да сличне пројекте реализујемо код нас, у Србији. Србији су потребне и нове фабрике. Морамо доводити инвеституре и запошљавати људе, како би сви били у могућности да својој деци обезбеде нормалне услове за живот.”

Председница Извршног одбора Главног одбора Перса Мињовић је говорила о предстојецим изазовима и задацима: “Наредни задаци који се очекују од нас су даље јачање организација, како кадровско тако и програмско.

Реализација задатака из програма Покрета СНАГА СРБИЈЕ и његова конкретизација за развој економије Суботице. У том циљу цемо сагледати И анализирати конкретне проблем везане за живот грађана.

Изборној седници су присуствовали још и Мирко Стаменковић, саветник преседника Покрета и члан Председништва, Милош Вучинић, председник надзорног одбора, Злата Лонцар Цетковић и Марко Биљић, чланови ИО ГО, као и гости из других ОО.

 

 

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име