Драгомир Карић: Београд ће бити локомотива развоја, плате не смеју бити мање од 1000 евра

0
2342

Богољуб је рекао да до 2025. плате у Србији не смеју бити мање од 1.000 евра, а то ће бити могуће отварањем фабрика, препородом малих и средњих породичних фирми, улагањем у информационе технологије, поручио је заменик председник Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Драгомир Ј. Карић пред крцатом салом Центра за културу „Влада Дивљан“ на трибини „Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК за Београд“.

Говорећи пред стотинама присталица, симпатизера и чланова ПСС- БК Драгомир Ј. Карић је рекао да ће се Покрет предвођен Богољубом залагати да Србија ради, гради и рађа.

„Желимо да Србија буде попут републике Белорусије, која има осам милијарди долара годишњег прихода из високих технологија. Србија ће то на челу са Богољубом и председником Србије Александром Вучићем врло брзо остварити.“

Он је рекао да ће реализација пројекта „Тесла град“ који је представљен Влади Србије, председнику Србије и градској власти, омогућити запошљавање великог броја људи.
„Београд треба да буде локомотова развоја Србије. Холанђани годишње зараде 20 милијарди евра само од продаје цвећа. Ми ћемо то исто имати. Палилула је једна од општина где то може да се реализује“, поручио је Драгомир Ј. Карић.

Он је рекао да ће БК Компанија градити у читавој Србији, и подсетио да је недавно у Јагодини договорено да се крене с изградњом две куле од 20 спратова, висине близу 90 метара, то је близу 50.000 квадрата.

На Трибини коју је организовао ОО ПСС БК Палилула, говорили су директор КЦ „Влада Дивљан“ и председник ОО СПС Палилула Љубиша Ђуровић, председница Извршног одбора ПСС-БК Парса Мињовић, председник Општинског одбора ПСС-БК Палилула Јовица Ромчевић, омладинка и покретач многих акција и стуб омладине општинског одбора Палилула Ивана Ступић, дипломирани социолог Љубица Дамњановић и предузетник Бојан Угринић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име