Dragomir Karić: Beograd će biti lokomotiva razvoja, plate ne smeju biti manje od 1000 evra

0
2306

Bogoljub je rekao da do 2025. plate u Srbiji ne smeju biti manje od 1.000 evra, a to će biti moguće otvaranjem fabrika, preporodom malih i srednjih porodičnih firmi, ulaganjem u informacione tehnologije, poručio je zamenik predsednik Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Dragomir J. Karić pred krcatom salom Centra za kulturu „Vlada Divljan“ na tribini „Pokret SNAGA SRBIJE-BK za Beograd“.

Govoreći pred stotinama pristalica, simpatizera i članova PSS- BK Dragomir J. Karić je rekao da će se Pokret predvođen Bogoljubom zalagati da Srbija radi, gradi i rađa.

„Želimo da Srbija bude poput republike Belorusije, koja ima osam milijardi dolara godišnjeg prihoda iz visokih tehnologija. Srbija će to na čelu sa Bogoljubom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem vrlo brzo ostvariti.“

On je rekao da će realizacija projekta „Tesla grad“ koji je predstavljen Vladi Srbije, predsedniku Srbije i gradskoj vlasti, omogućiti zapošljavanje velikog broja ljudi.
„Beograd treba da bude lokomotova razvoja Srbije. Holanđani godišnje zarade 20 milijardi evra samo od prodaje cveća. Mi ćemo to isto imati. Palilula je jedna od opština gde to može da se realizuje“, poručio je Dragomir J. Karić.

On je rekao da će BK Kompanija graditi u čitavoj Srbiji, i podsetio da je nedavno u Jagodini dogovoreno da se krene s izgradnjom dve kule od 20 spratova, visine blizu 90 metara, to je blizu 50.000 kvadrata.

Na Tribini koju je organizovao OO PSS BK Palilula, govorili su direktor KC „Vlada Divljan“ i predsednik OO SPS Palilula Ljubiša Đurović, predsednica Izvršnog odbora PSS-BK Parsa Minjović, predsednik Opštinskog odbora PSS-BK Palilula Jovica Romčević, omladinka i pokretač mnogih akcija i stub omladine opštinskog odbora Palilula Ivana Stupić, diplomirani sociolog Ljubica Damnjanović i preduzetnik Bojan Ugrinić.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime