Omladina PSS-BK pozdravila edukacije koje se sprovode, zadovoljni atmosferom u Pokretu 

0
2316

U prostorijama Gradskog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Beograd, nedavno je održana edukacija omladine na temu “MOTIVACIJA U IZBORNOJ KAMPANJI”, a omladinci Pokreta ističu da je predavanje bilo vrlo korisno i interesantno.

Damjan Stepić član omladine Pokreta SNAGA SRBIJE –BK Rakovica /PSS-BK/ kaže da su na pomenuto predavanje on i još nekoliko njegovih drugova iz Pokreta pozvali i mlade koji nisu članovi te stranke i da su tom prilikom čuli detalje i vrlo interesantne savete o komunikaciji pre svega.

Edukaciju su održali potpredsednik Gradskog odbora IO Dragan Veselinović i sekretar Udruženja industrijalaca i preduzetnika Srbije Velibor Stević.

Stefan Dimitrić član omladine PSS-BK Palilula ističe da su mu se posle tog predavanja javili mnogi da kažu da bi takvih edukacija trebalo da bude još, i da ono što su čuli već primenjuju u praksi.

Dimitrić napominje da se on u Pokret učlanio na štandu u Knez Mihailovoj, jer je video da su to sve mladi ljudi, da je atmosfera pozitivna, „bez šefovanja“, i to ga je najpre privuklo.

Kasnije se i na sastancima omladine, kako dodaje, kroz tribine i druge skupove pokazalo da sam bio u pravu, zaista se o svemu zajednički dogovaramo, nema nikakvih tenzija. „Skupovi omladine sa starijima iz Pokreta su dva puta mesečno i jedva čekam svaki susret“, kaže Dimitrić.

Inače, Stepić i Dimitrić se nisu poznavali pre učlanjenja u PSS-BK. U pokretu su počeli da se druže da zajedno razmenjuju fotografije sa skupova , da dele ono što smatraju da je interesantno na Fejsbuk i druge društvene mreže, a sada zajedno idu i u grad, na žurke, na tribine PSS-a.

Imali smo u PSS-u i zajedničko druženje povodom Nove godine, povodom naših humanitarnih akcija imali smo druženje i u jednom kafiću u više navrata, ističe Stepić. Zahvaljujući Pokretu, dodaje, imamo i novu drugaricu – Biljanu Vojinović.

Mladi s kojima se poznajemo van Pokreta prate šta mi objavljujemo na društvenim mrežama povodom aktivnosti Pokreta i kažu da im se sve to svidja i ocenjuju kao nešto pozitivno, dodaje Dimitrić.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime