Омладина ПСС-БК поздравила едукације које се спроводе, задовољни атмосфером у Покрету 

0
2350

У просторијама Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Београд, недавно је одржана едукација омладине на тему “МОТИВАЦИЈА У ИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ”, а омладинци Покрета истичу да је предавање било врло корисно и интересантно.

Дамјан Степић члан омладине Покрета СНАГА СРБИЈЕ –БК Раковица /ПСС-БК/ каже да су на поменуто предавање он и још неколико његових другова из Покрета позвали и младе који нису чланови те странке и да су том приликом чули детаље и врло интересантне савете о комуникацији пре свега.

Едукацију су одржали потпредседник Градског одбора ИО Драган Веселиновић и секретар Удружења индустријалаца и предузетника Србије Велибор Стевић.

Стефан Димитрић члан омладине ПСС-БК Палилула истиче да су му се после тог предавања јавили многи да кажу да би таквих едукација требало да буде још, и да оно што су чули већ примењују у пракси.

Димитрић напомиње да се он у Покрет учланио на штанду у Кнез Михаиловој, јер је видео да су то све млади људи, да је атмосфера позитивна, „без шефовања“, и то га је најпре привукло.

Касније се и на састанцима омладине, како додаје, кроз трибине и друге скупове показало да сам био у праву, заиста се о свему заједнички договарамо, нема никаквих тензија. „Скупови омладине са старијима из Покрета су два пута месечно и једва чекам сваки сусрет“, каже Димитрић.

Иначе, Степић и Димитрић се нису познавали пре учлањења у ПСС-БК. У покрету су почели да се друже да заједно размењују фотографије са скупова , да деле оно што сматрају да је интересантно на Фејсбук и друге друштвене мреже, а сада заједно иду и у град, на журке, на трибине ПСС-а.

Имали смо у ПСС-у и заједничко дружење поводом Нове године, поводом наших хуманитарних акција имали смо дружење и у једном кафићу у више наврата, истиче Степић. Захваљујући Покрету, додаје, имамо и нову другарицу – Биљану Војиновић.

Млади с којима се познајемо ван Покрета прате шта ми објављујемо на друштвеним мрежама поводом активности Покрета и кажу да им се све то свидја и оцењују као нешто позитивно, додаје Димитрић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име