ЖЕНЕ СУБОТИЦЕ СПРЕМАЈУ ИЗНЕНАЂЕЊЕ

0
2371
У Субтици је у суботу изабран Савет жена Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БК, а 10. марта се конституише и Савет омладине. Тиме је ГрО Суботице још једном доказао да када прави људи узму ствари у своје руке, а предвођени Сањом Којић, председницом ГрО ПСС- БК Суботице нема проблема да се ожви и омасови рад жена и омладина. Градски одбор Суботице, иако формиран тек пре неколико месеци спда у ред најбољих у Војводини.

Изборном скупу жена, делегираних месних организација, присуствовали су из Београда председица Извр[ног одбора Главног одбора ПСС- БК, Мирко Стаменковић, Душанка Новаковић и Недељко Василић.


На челу Савета жена у Суботици изабране су, за председницу Тања Петровић, за заменицу Сања Радуловић, а за секретара Ружица Пантић. Усвојен је програм рада САВЕТА ЖЕНА ГрО ПСС-БК СУБОТИЦА. Ускоро жене Суботице планирају да се својим суграђанима представе на јавном скупу оним што ће у оквиру својих актива саме производити или радити,са идејом да остварени приход углавном дају у хуманитарне сврхе, као што је недавно била и хуманитарна вечера којој је је присустволао 300 чланова.

Разговарало се и о идеје да тога дана позову делегације жена из свих војводјанских места, па није искључено да се тога дана одржи и избор Савета жена Војводине.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име