Nemanja Perišić PSS-BK: Zalagaćemo se za vrednosti značajne za građane Aranđelovca (VIDEO)

0
2666

Opštinska organizacija Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić u Aranđelovcu promovisala je svoj program rada i izabrala svoje rukovodstvo – predsednika, opštinski i nadzorni odbor.

Skupština je izabrala Nemanju Perišića za predsednika i 12 članova Opštinskog odbora i Nadzorni odbor.

Inače, za proteklih osam meseci izgrađena je brojna i angažovana organizacija sa više od 1.200 članova. Organizovane su i brojne akcije, prvenstveno u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite.

„Sledićemo program našeg lidera i vizionara Bogoljuba Karića i zalagati se za vrednosti značajne za građane Aranđelovca. Držaćemo se njegove čuvene rečenice: “Mi Srbiju spremamo za budućnost, za svet, a ne za prošlost i izolaciju“, rečeno je na sednici.

Na prvom mestu je jaka ekonomija koja uključuje preduzetništvo i omogućava razvoj sela,  kao i napredak države i stvaranje radnih mesta za mlade, izgradnju vrtića, bolnica, dobru socijalnu i zdravstvenu zaštitu.

„Radićemo na ispunjenju potreba naših građana i opštine i bićemo uz naše građane kroz rad mesnih odbora. Za rešavanje problema naše opštine sarađivaćemo sa našim koalicionim partnerima i pomagati u radu za dobrobit naših građana“, poručeno je na sednici.

Skupštini su prisustvovali visoki zvaničnici opštine Aranđelovca među kojima i zamenik predsednika opštine Miladin Jakovljević koji se obratio prisutnima. Prisustvovali su i predsednici političkih partija, a ispred Pokreta zamenik Pokreta i narodni poslanik Dragomir J. Karić, predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Persa Minjović i član Izvršnog odbora dr Zlata Lončar Ćetković.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime