Немања Перишић ПСС-БК: Залагаћемо се за вредности значајне за грађане Аранђеловца (ВИДЕО)

0
2709

Општинска организација Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић у Аранђеловцу промовисала је свој програм рада и изабрала своје руководство – председника, општински и надзорни одбор.

Скупштина је изабрала Немању Перишића за председника и 12 чланова Општинског одбора и Надзорни одбор.

Иначе, за протеклих осам месеци изграђена је бројна и ангажована организација са више од 1.200 чланова. Организоване су и бројне акције, првенствено у области социјалне и здравствене заштите.

„Следићемо програм нашег лидера и визионара Богољуба Карића и залагати се за вредности значајне за грађане Аранђеловца. Држаћемо се његове чувене реченице: “Ми Србију спремамо за будућност, за свет, а не за прошлост и изолацију“, речено је на седници.

На првом месту је јака економија која укључује предузетништво и омогућава развој села,  као и напредак државе и стварање радних места за младе, изградњу вртића, болница, добру социјалну и здравствену заштиту.

„Радићемо на испуњењу потреба наших грађана и општине и бићемо уз наше грађане кроз рад месних одбора. За решавање проблема наше општине сарађиваћемо са нашим коалиционим партнерима и помагати у раду за добробит наших грађана“, поручено је на седници.

Скупштини су присуствовали високи званичници општине Аранђеловца међу којима и заменик председника општине Миладин Јаковљевић који се обратио присутнима. Присуствовали су и председници политичких партија, а испред Покрета заменик Покрета и народни посланик Драгомир Ј. Карић, председница Извршног одбора Главног одбора Перса Мињовић и члан Извршног одбора др Злата Лончар Ћетковић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име