Mesni odbor PSS-BK Višnjica na opštini Palilula za primer

0
2282

Na radnom sastanku mesnog odbora Višnjica u okviru Opštinskog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Palilula  na čijem čelu se nalazi Miloš Ristović može svima u savakom pogledu da posluži za primer, izboru kancelarsijskih prostorija i broju novo učlanjenih u Pokret.

Članovi mesnog odbora pokazali su svoju odanost Pokretu i predsedniku Bogoljubu Kariću i našom odličnom organizacijom svakim danom  smo sve jači, istako je predsednik mesnog odbora Miloš Ristović.

Istog je mišljenja i predsednik opštinskog odbora Palilula Jovan Romčević istakavši da će svi mesni odbori na Paliluli da se organizuju po ugledu na mesni odbor Višnjica.

Predsednik Pokreta Bogoljub Karić od nas zahteva da se svako od nas maksimalno angažuje na jačanju Pokreta, taj zadatak uspešno izvršavamo i zato iz dana u dan u naš Pokret dolazi sve veči broj novih članova,  a  strati članovi sve više žele da se angažuju.  Neka nam za primer posluži mesni odbor Višnjica, kao i drugi i zato će uspeti jer Pokret SNAGA SRBIJE–BK ima snage, istako je predsednik Gradskog odbora Beograda PSS-BK Beograda Velibor Stević.

Naša budućnost naša snaga je naša mladost,  Omladinska organizacija Beograda i zato planiramo da u savakom opštinskom odboru organizujemo skupove druženja, rekla je predsednice omladine Gradskog odbora Beograd PSS-BK Mirjana Tadić.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime