Месни одбор ПСС-БК Вишњица на општини Палилула за пример

0
2301

На радном састанку месног одбора Вишњица у оквиру Општинског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Палилула  на чијем челу се налази Милош Ристовић може свима у саваком погледу да послужи за пример, избору канцеларсијских просторија и броју ново учлањених у Покрет.

Чланови месног одбора показали су своју оданост Покрету и председнику Богољубу Карићу и нашом одличном организацијом сваким даном  смо све јачи, истако је председник месног одбора Милош Ристовић.

Истог је мишљења и председник општинског одбора Палилула Јован Ромчевић истакавши да ће сви месни одбори на Палилули да се организују по угледу на месни одбор Вишњица.

Председник Покрета Богољуб Карић од нас захтева да се свако од нас максимално ангажује на јачању Покрета, тај задатак успешно извршавамо и зато из дана у дан у наш Покрет долази све вечи број нових чланова,  а  страти чланови све више желе да се ангажују.  Нека нам за пример послужи месни одбор Вишњица, као и други и зато ће успети јер Покрет СНАГА СРБИЈЕ–БК има снаге, истако је председник Градског одбора Београда ПСС-БК Београда Велибор Стевић.

Наша будућност наша снага је наша младост,  Омладинска организација Београда и зато планирамо да у саваком општинском одбору организујемо скупове дружења, рекла је председнице омладине Градског одбора Београд ПСС-БК Мирјана Тадић.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име