Меморијал Ненад Рибарић: Представници политичких странака одмерили снаге у малом фудбалу и спремању котлића

0
2163

Пети „Меморијал Ненад Рибарић“, сада већ традиционално такмичење представника политичких странака у малом фудбалу и спремању котлића, одржан је у недељу у Смедеревској Паланци.

Такмичари су се надметали у спремању паприкаша, гулаша и пасуља. Екипа Пократа СНАГА СРБИЈЕ, коју су чинили Томислав Младеновић, Драган Никодијевић, Ненад Кнезевић, Драган Игенко, Зоран Денкић и доктор Срђан Савић, своје кулинарско умеће показала је у спремању пасуља, који су могли да пробају чланови осталих политичких паритија, као и многобројни грађани који су посетили ову манифестацију.

Снаге у малом фудбалу с колегама из других политичких партија одмерио је тим ПСС БК који су чинили Зоран Радомировић, др Срђан Савић, Иван Јовановић, Филип Ракитић, Живорад Бајкић, Ненад Миловановић, Мирољуб Пекић, Драган Игенко.

„Најбитније од свега је било дружење, без обзира на страначку припадност“, кажу у Покрету.

Манифестацију је посетио и народни посланик, заменик председника Покрета Снага Србије БК, и почасни конзул Белорусије у Београду Драгомир Ј. Карић, који је имао прилику да буде гост и српског домаћина и председника ОО ПСС- БК Смедеревска Паланка, доктора Срђана Савића и његове супруге Јасминке.

За доследност и верност ПСС- БК Драгомир Ј. Карић је доктору Савићу поклонио књигу „Путин“ коју је написао са својим братом Богољубом Карићем.
„Породица Савић је пример једне домаћинске и сложне породице, и част ми је што смо имали прилику да будемо њихови гости“, рекао је Карић.

Породицу Савић посетили су и председница Извршног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК Перса Мињовић, председник Надзорног одбора Милош Вучинић, саветник председника ПСС БК Мирко Стаменковић, координатор и члан Извршног одбора Драган Веселиновић, члан Извршног одбора Марко Биљић, координаторка за ревизију и учлањавање Смиљана Степић.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име