Memorijal Nenad Ribarić: Predstavnici političkih stranaka odmerili snage u malom fudbalu i spremanju kotlića

0
1929

Peti „Memorijal Nenad Ribarić“, sada već tradicionalno takmičenje predstavnika političkih stranaka u malom fudbalu i spremanju kotlića, održan je u nedelju u Smederevskoj Palanci.

Takmičari su se nadmetali u spremanju paprikaša, gulaša i pasulja. Ekipa Pokrata SNAGA SRBIJE, koju su činili Tomislav Mladenović, Dragan Nikodijević, Nenad Knezević, Dragan Igenko, Zoran Denkić i doktor Srđan Savić, svoje kulinarsko umeće pokazala je u spremanju pasulja, koji su mogli da probaju članovi ostalih političkih paritija, kao i mnogobrojni građani koji su posetili ovu manifestaciju.

Snage u malom fudbalu s kolegama iz drugih političkih partija odmerio je tim PSS BK koji su činili Zoran Radomirović, dr Srđan Savić, Ivan Jovanović, Filip Rakitić, Živorad Bajkić, Nenad Milovanović, Miroljub Pekić, Dragan Igenko.

„Najbitnije od svega je bilo druženje, bez obzira na stranačku pripadnost“, kažu u Pokretu.

Manifestaciju je posetio i narodni poslanik, zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije BK, i počasni konzul Belorusije u Beogradu Dragomir J. Karić, koji je imao priliku da bude gost i srpskog domaćina i predsednika OO PSS- BK Smederevska Palanka, doktora Srđana Savića i njegove supruge Jasminke.

Za doslednost i vernost PSS- BK Dragomir J. Karić je doktoru Saviću poklonio knjigu „Putin“ koju je napisao sa svojim bratom Bogoljubom Karićem.
„Porodica Savić je primer jedne domaćinske i složne porodice, i čast mi je što smo imali priliku da budemo njihovi gosti“, rekao je Karić.

Porodicu Savić posetili su i predsednica Izvršnog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE BK Persa Minjović, predsednik Nadzornog odbora Miloš Vučinić, savetnik predsednika PSS BK Mirko Stamenković, koordinator i član Izvršnog odbora Dragan Veselinović, član Izvršnog odbora Marko Biljić, koordinatorka za reviziju i učlanjavanje Smiljana Stepić.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime