Ljubomir Karić: Unapredićemo Kruševac, naši rezultati će odjeknuti gradom (VIDEO)

0
3021

Članovi Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić, održali su izbornu Skupštinu za Gradski odbor Kruševca.

Sala kuturnog centra u Kruševcu nije dovoljno velika da primi sve aktiviste i simpatizere Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić, zadovoljan odzivom i zainterenovašću Kruševljana, konstatovao je, novoizabrani predsednik Gradskog odbora, Ljubomir Karić.

Prisutnima se obratila predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Persa Minjović, koja je pohvalila rad Gradskog odbora u Kruševcu, posebno aktivnosti na učlanjenju velikog broja novih članova. „Naša zemlja se nalazi u velikom ekonomskom uzletu zahvaljujući ekonomskoj politici Predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije. Planovi Bogoljuba Karića da preko svojih poslovnih partnera iz čitavog sveta privuče značajne proizvodne invsticije, biće karika koja će Srbiju vratiti među ekonomski jake i nezavisne zemlje“, naglasila je Minjović.

Posebno su istaknuti planovi za razvoj zadrugarstva u svim privrednim segmentima, čime će se znatno podspešiti rad privrede i povećati konkurentnost na međunarodnom tržištu.

„Znamo da ćemo Kruševac unaprediti. Cilj nam je da vratimo obrazovane mlade ljude u grad. Da im omogućimo dobre i dobro plaćene poslove“, rekao je Ljubomir Karić i najavio nove akcije čiji će rezultati odjeknuti gradom.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime