Љубомир Карић: Унапредићемо Крушевац, наши резултати ће одјекнути градом (ВИДЕО)

0
3019

Чланови Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић, одржали су изборну Скупштину за Градски одбор Крушевца.

Сала кутурног центра у Крушевцу није довољно велика да прими све активисте и симпатизере Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић, задовољан одзивом и заинтереновашћу Крушевљана, констатовао је, новоизабрани председник Градског одбора, Љубомир Карић.

Присутнима се обратила председница Извршног одбора Главног одбора Перса Мињовић, која је похвалила рад Градског одбора у Крушевцу, посебно активности на учлањењу великог броја нових чланова. „Наша земља се налази у великом економском узлету захваљујући економској политици Председника Александра Вучића и Владе Србије. Планови Богољуба Карића да преко својих пословних партнера из читавог света привуче значајне производне инвстиције, биће карика која ће Србију вратити међу економски јаке и независне земље“, нагласила је Мињовић.

Посебно су истакнути планови за развој задругарства у свим привредним сегментима, чиме ће се знатно подспешити рад привреде и повећати конкурентност на међународном тржишту.

„Знамо да ћемо Крушевац унапредити. Циљ нам је да вратимо образоване младе људе у град. Да им омогућимо добре и добро плаћене послове“, рекао је Љубомир Карић и најавио нове акције чији ће резултати одјекнути градом.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име