Новогодишњи коктел Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК (ВИДЕО)

0
2353

Покрет СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић синоћ је у Вила Јелена одржао предновогодишњи скуп.

Бројним члановима ПСС- БК обратила се председница Извршног одбора Главног одбора Перса Мињовић.

„Ваша енергија и младост су немерљиви. Ваш допринос развоју и напретку Покрета је огроман. Својим радом и активностима показали сте истрајност! Ви сте ти због којих ћемо новим идејама остварити наш заједнички сан – СРПСКИ САН. Могућност повезивања и улазак у Европску унију је наш СРПСКИ САН. Примена високих технологија и стратегија развоја и повратка стручњака из иностранства, омогући ће да Србија буде међу најразвијенијим државама до 2025. године.“

Уз најлепше жеље присутнима и њиховим породицама изнети су и планове Покрета за следећу годину: „Чекају нас велики пројекти у грађевинарству, значајне привредне активности и директне инвестиције у производне погоне, што значи много нових радних места“.

„Досадашњи рад Владе и председника Вучића је омогућио да први пут немамо дефицит. Наш лидер, Богољуб Карић, има визију, али то више није само визија! То мора бити мисија свих нас. Србија је јединствена и драгоцена! Вашом енергијом и радом, то ћемо и остварити“, закључено је на скупу Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић.

 

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име