Novogodišnji koktel Pokreta SNAGA SRBIJE-BK (VIDEO)

0
2314

Pokret SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić sinoć je u Vila Jelena održao prednovogodišnji skup.

Brojnim članovima PSS- BK obratila se predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Persa Minjović.

„Vaša energija i mladost su nemerljivi. Vaš doprinos razvoju i napretku Pokreta je ogroman. Svojim radom i aktivnostima pokazali ste istrajnost! Vi ste ti zbog kojih ćemo novim idejama ostvariti naš zajednički san – SRPSKI SAN. Mogućnost povezivanja i ulazak u Evropsku uniju je naš SRPSKI SAN. Primena visokih tehnologija i strategija razvoja i povratka stručnjaka iz inostranstva, omogući će da Srbija bude među najrazvijenijim državama do 2025. godine.“

Uz najlepše želje prisutnima i njihovim porodicama izneti su i planove Pokreta za sledeću godinu: „Čekaju nas veliki projekti u građevinarstvu, značajne privredne aktivnosti i direktne investicije u proizvodne pogone, što znači mnogo novih radnih mesta“.

„Dosadašnji rad Vlade i predsednika Vučića je omogućio da prvi put nemamo deficit. Naš lider, Bogoljub Karić, ima viziju, ali to više nije samo vizija! To mora biti misija svih nas. Srbija je jedinstvena i dragocena! Vašom energijom i radom, to ćemo i ostvariti“, zaključeno je na skupu Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić.

 

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime